Hab a kávé tetejére: jelenleg a piacon kevés cég tudja habbal felszolgálni az automatából kikerülő termékeket.

 

Kóstoló: ha a napi adagszám 50 fölött várható, akkor vállaljuk a megmérettetést. Annyira bízunk a minőségben, amit képviselünk, hogy a nagyobb gépeink kicsi másával kiállunk a helyszínre, és egy napig ingyenesen kóstolhatják a termékeinket. A döntést önökre bízzuk!

 

Építkezés, kültéri gép: Építkezésekre kávéautomata-kihelyezés. Cégünk különlegessége, hogy bármilyen körülmények közé belső víztartályos, ponyvával ellátott gépeket helyez ki. A magyarországi időjárási körülményeket télen, nyáron kiállja.

Több éves rutinnal és tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Körülbelül 20 építkezésünk volt, ahol a befejezésig ott voltunk.

 

Kulcsos rendszer: Amennyiben igény van rá, úgy megoldható a kulcsos rendszerrel való vásárlás. Ennek módja: a kulcsokat minden hónapban feltöltjük az előre kiszámlázott pénzösszeggel, és aki a kulccsal rendelkezik, ezt levásárolhatja. A másik megoldás, hogy aki a kulcsot használja, az olcsóbban vásárolja meg a termékeket, és a különbözetet a cégnek leszámlázzuk.

 

Papírpénz-elfogadó rendszer: A papírpénz-elfogadó rendszer telepítése kávé- és snack automatákba akkor lehetséges, amennyiben a várható adag- és darabszám meghaladja a napi 60 adagot, illetve darabot. 500 és 1000 forintos bankjegy elfogadása lehetséges. 

Go to top